Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Αγρινίου,


     
                
                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αγρινίου, καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους του δήμου μας να πάρουν μαζικά μέρος στο Πολιτικό μνημόσυνο την ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9/2014 και ώρα 10:30 π.μ. στη ΚΥΨΕΛΗ μετά από κάλεσμα της Ο.Α.Σ. και της ΠΑΣΥ Αιτωλοακαρνανίας στη μνήμη του αγωνιστή καπνοπαραγωγού Μήτσου Βλάχου, που δολοφονήθηκε από τις δυνάμεις καταστολής σε συλλαλητήριο των καπνοπαραγωγών το 1962 στο χωριό Κυψέλη της Αιτωλοακαρνανίας για να δηλώσουν την αντίθεση τους στην αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε και της συγκυβέρνησης.
Να απαιτήσουν να παρθεί τώρα πίσω το μέτρο αποχαρακτηρισμού των βοσκότοπων.
Όπως και τότε έτσι και τώρα απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά από την πολιτική κεφαλαίου,  απαντάμε αγωνιστικά, στο δρόμο, για μια ζωή με αξιοπρέπεια που να πιάνει τόπο ο ιδρώτας που χύνουμε καθημερινά στο χωράφι.
Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αγρινίου, δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτοκτηνοτρόφων, απαιτώντας την αναγνώριση των εκτάσεων που χρησιμοποιούσαν όλα αυτά τα χρόνια για βόσκηση, την άμεση καταβολή ολόκληρης της επιδότησης που δικαιούνται και ταυτόχρονα να εντείνουν την πάλη τους απέναντι στην πολιτική της ΕΕ, απέναντι σε όλους αυτούς που την εφάρμοσαν, την εφαρμόζουν ή προσδοκούν να την εφαρμόσουν σαν κυβέρνηση. Μαζικά και οργανωμένα σε συμμαχία με τους εργάτες, τους μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους και εμπόρους, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών και την νεολαία να παλέψουν για την δική τους εξουσία, όπου οι δικές τους ανάγκες και όχι αυτές των μονοπωλίων θα είναι στο προσκήνιο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου