Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Η ΕΕΔΥΕ για το ταξίδι Σαμαρά


Επιβεβαιώθηκε ότι ένας είναι ο ιμπεριαλισμός, είτε ευρωπαϊκός, είτε αμερικάνικος!


               


     Από την πρόσφατη συγκέντρωση της ΕΕΔΥΕ στην Ακρόπολη


Το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι είτε ευρωπαϊκός, είτε αμερικάνικος, ένας είναι ο ιμπεριαλισμός, σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΕΔΥΕ, τονίζοντας ότι οι δύο κυβερνήσεις είναι έτοιμες να εμπλέξουν το λαό στις αντιπαραθέσεις για το ενεργειακό προς όφελος των πολυεθνικών και σε δυσβάσταχτες δεσμεύσεις στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΔΥΕ επισημαίνει:

«Η επίσκεψη και οι συνομιλίες του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο και άλλους εκπροσώπους του κατεστημένου των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την ετοιμότητα των δυο κυβερνήσεων να συμπληρώσουν τα μέχρι τώρα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα με ακόμα πιο σκληρά στο όνομα των "κοινών αξιών με τις ΗΠΑ" και της "ανάπτυξης με λιτότητα" που ευαγγελίζονται τα αμερικανικά μονοπώλια.
Να εμπλέξουν τη χώρα στις αντιπαραθέσεις για το ενεργειακό "χρυσόμαλλο δέρας" προς όφελος των πολυεθνικών.
Να φορτώσουν στις πλάτες του λαού νέα υπέρογκα εξοπλιστικά προγράμματα και δυσβάσταχτες δεσμεύσεις στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στη Νατοϊκή αντιπυραυλική ασπίδα, στο παραμύθι του δήθεν πολέμου κατά της τρομοκρατίας, στο τεράστιο δίκτυο χαφιεδισμού και τρομοκράτησης στο κυβερνοχώρο ενάντια σε κάθε φωνή αντίστασης.

Επιβεβαιώθηκε περίτρανα ότι : ΕΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ!

Σήμερα ένα πρέπει να είναι το μήνυμα:

  • Να ξεκουμπιστούν τώρα ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και να φύγουν από τη Σούδα.
  • Καμία εμπλοκή στους πολέμους κατά των λαών της περιοχής.
  • Τα ενεργειακά κοιτάσματα να γίνουν λαϊκή περιουσία, γιατί στα χέρια των ιμπεριαλιστών θα είναι κατάρα για το λαό, για το περιβάλλον και για όλη την περιοχή.
  • Έξω τώρα από το ΝΑΤΟ και από την ΕΕ».
                                         902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου