Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Η ΕΕΔΥΕ συμμετέχει στη συγκέντρωση στα Προπύλαια για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

dieEEDYE


8 ΜΑΡΤΗ  2016 6.30 Μ.Μ.
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Στη δύσκολη πραγματικότητα που έχουμε μπροστά μας με την επιχειρούμενη ισοπέδωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τους χιλιάδες πρόσφυγες που έρχονται κατά κύματα στη χώρα μας, την ανακήρυξη της Ελλάδας σε χώρα εγκλωβισμού προσφύγων, σημαίνουμε πανελλαδικό αγωνιστικό συναγερμό των δυνάμεων του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος. 
Ανταποκρινόμαστε δυναμικά , μαζικά στο κάλεσμα των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ, ΜΑΣ, ΟΓΕ για συγκέντρωση στα Προπύλαια την Τρίτη  8 Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας.   
Συμπαρατασσόμαστε αγωνιστικά στην πάλη για την απόκρουση του σχεδίου – λαιμητόμου για τις εργατικές κατακτήσεις στην Ασφάλιση, σε όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.
Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, την ελληνική εμπλοκή και των εγκλωβισμό χιλιάδων κατατρεγμένων – από πολέμους, φτώχεια  , ανεργία – στη χώρα μας. Απαιτούμε την άμεση στήριξή τους, φιλοξενία, περίθαλψη και αποκρούουμε κάθε κίνηση ρατσισμού-ξενοφοβίας-καταστολής, κερδοσκοπίας – εκμετάλλευσης σε βάρος τους .
Δυναμικά και άμεσα εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας με κάθε τρόπο και μέσο σε συνεργασία και κοινή δράση με τις Λαϊκές Επιτροπές, τις Επιτροπές Αγώνα και τα ταξικά σωματεία σε όλη τη χώρα. Συγκεντρώνουμε άμεσα και προωθούμε χωρίς καθυστέρηση, τα είδη πρώτης βοήθειας που έχουν ανάγκη οι χιλιάδες πρόσφυγες σε όλη τη χώρα.
Δίνουμε πανελλαδικά το παρών σε όλες τις αγωνιστικές συγκεντρώσεις – δράσεις των ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ-ΟΓΕ σε όλη τη χώρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου